ЗА НАС


Фирмата ”БИОМЕД Л ТРАВЕЛ” ЕООД е млада и амбициозна туристическа агенция с  лиценз за продажба на пълен пакет туристически услуги. Тя оперира на пазара от 07. 04. 2010 година и има амбицията да разнообрази офертата на предлаганите от софийските специализирани агенции  пътувания до известни и не толкова известни туристически, природни и исторически забележителности в България, както и извън страната.

Мисията на фирмата е да допринесе с високо качество на услугите и конкурентни цени за емоционалното съпреживяване на столичани и гостите на София, като им предлага предимно едно- и няколкодневни екскурзии до интересни и вълнуващи места у нас, както и интересни  екскурзии в съседните страни, а и по-отдалечени дестинации.

Офертата на “БИОМЕД Л ТРАВЕЛ" ЕООД постоянно се обновява и отразява новите открития на туристическата карта на страната и чужбина. Особеното в нея е компетентното туристическо обслужване и индивидуалния подход към всеки турист, задоволяването на специфични информационни потребности на специализирани групи от заинтересовани лица в сферата на екологията, етнографията, историята и археологията, нумизматиката, филателията и т.н. Екипът, ангажиран в организацията и провеждането на пътуванията, е млад и ентусиазиран, притежаващ необходимата обща туристическа и специална  квалификаия, високо мотивиран да успее чрез компетентната си и отговорна работа с хора. При необходимост цели чуждестранни групи и отделни чужди участници в сборни групи могат да получат екскурзоводско обслужване на различни езици /френски, немски, английски, гръцки и руски/.

Фирмата ще се радва да убеди всеки недоверчив нов свой клиент, че едно кратко еднодневно пътуване през поредния уикенд до малко познати и различаващи се от баналните маршрути на софиянци /напр. Витоша и околностите/ е експеримент, който не само си струва скромните пари, но и който може да формира устойчив интерес на всеки към богатото културно-историческо наследство на България и нейната красива природа.

Туроператор “БИОМЕД Л ТРАВЕЛ” – рег. № РК-01-6513/07.04.2010 г. е застрахован по смисъла на чл. 42 от ЗТ в ЗАД „АРМЕЕЦ”, застрахователна полица №  1110013150000194508/04.04.2011 г.