ВЕЛИКДЕН в ГЪРЦИЯ 2, 3, 4, 5 и 6 май 2024г. София – Серес – Драма -- Кавала – Монастираки – Керамоти – Порто Лагос – о-в Тасос – София

Лято 2024 5 дни / 4 нощувки
650 лв

1 ден / 2 май /  Отпътуване в 10:00ч. от Руски паметник / входа на МВР  болница /. Преминаване на граничният пункт Кулата-Промахон. Спирка за снимки на крепостта над Серес. Отпътуване за Драма. Спирка за снимки на изворите на река  Варвара. Пристигане в Монастираки около 18ч. Настаняване в хотел**. Свободно време. Вечеря в 20:00ч. в  таверна в Керамоти. Нощувка.

2 ден  / 3 май /
  Закуска. В 09:30ч. тръгване за плаж в Керамоти и свободно време за обяд. Завръщане с автобуса в 15:00ч. в хотела в Монастираки. Следобедна почивка и свободно време. Вечеря в 20:00ч. в  таверна в Керамоти. Нощувка.

3 ден / 4 май /
  Закуска. В 09:30ч. тръгване за плаж в Керамоти и свободно време за обяд. Завръщане с автобуса в 14:00ч. в хотела в Монастираки. По желание отпътуване с ферибот до о-в Тасос в 15:00ч. Разглеждане на столицата Лименас. Завръщане в Керамоти – около 19:30ч. Вечеря в 20:00ч. в  таверна в Керамоти. Посещение на празнична литургия за Великден в Керамоти. Нощувка.

4 ден / 5 май /
Закуска. В 10:00ч. тръгване с автобуса за Порто Лагос, където е манастирът „Св. Никола“ - изцяло построен във водата. Завръщане в Керамоти около 14:00ч. Празничен великденски обяд в 14:00ч. в  таверна в Керамоти. Завръщане с автобуса в 17:00ч. в хотела в Монастираки. Свободно време. Нощувка.

5 ден / 6 май /
Закуска. Напускане на хотела в 10:30ч.  Отпътуване за Кавала. Престой 2часа. Разглеждане на старата част и къщата на Мехмед Али. Отпътуване за България. Пристигане в София около 19:00ч.

Цената включва:
- транспорт с лицензиран автобус / бус /
- 4 нощувки в хотел** в стаи с по 2 и 3 легла /отделни и спални / и апартаменти в Монастираки
- 4 закуски на сет меню в хотела в Монастираки                                                                
- 3 вечери на сет меню в таверна в Керамоти с включени две напитки
- 1 великденски обяд в таверна в Керамоти / зелена салата, магерица, агнешко печено с гарнитура, великденски яйца, козунак, узо и рацина /бира/ /
- великденски пакет – яйце и козунак
- посещение на празнична литургия за Великден в Керамоти
- медицинска застраховка „Пътуване в чужбина” 
- туристическа програма по определения маршрут
- гранични, пътни такси и паркинги
- водач от фирмата

Цената не включва:
- билети за ферибота – около 20 евро
- доплащане за единична стая – 200лв.
 - разходи от личен характер
 - застраховка „Отмяна на пътуване”
Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка "Отмяна на пътуване", покриваща загубите в случай, че са възпрепятствани да пътуват. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на сключване на договора за организирано пътуване. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.                                   
       
КАПАРО ДО 15 МАРТ  2024г  – 300лв.
Цената и всички условия по програмата са валидни при 20 плащащи пълната такса.

принтирай

Цената и всички условия по програмата са валидни при 45 плащащи пълната такса.

Share

Коментари