Апартамент под наем в Керамоти - Гърция

1 ден
120 лв

Керамоти – най-хубавия плаж на Балканите!
В Керамоти и околностите му има над 14 км удобни и чисти пясъчни плажове, включително три организирани такива със стотици безплатни чадъри и шезлонги, подходящи за отдих. Морето в Керамоти е плитко и спокойно, а природата запазена, поради което плажовете му са удостоени със "Син флаг" за безопасност, чистота и добра организация. Поради близкото му отстояние от трите гранични контролно-пропусквателни пункта - Маказа, Златоград и Илинден (Гоце Делчев), крайбрежното гръцко градче се превръща в предпочитана дестинация за много български летовници.
Керамоти е истински рай за почивка с деца. Няма друго място, където и родителите успяват да си починат. Пясъчния плаж, плиткото дъно на десетки метри навътре в морето и спокойните води на Егейско море правят излишно наличието на басейни за най-малките. Тук морето е чисто и стомашните вируси са непознати, а улиците  на градчето са много спокойни - идеални за разходки и игри.

 ЦЕНА: Нощувка през юли и август   -    60евро
     
Нощувка извън сезона           -    50евро

Апартаментът се състои  от хол с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, тераса - площадка пред апартамента. Места за спане: Спалня - 2; Хол - 1 / разтегателен ъглов диван /.
Апартаментът е обзаведен с всичко необходимо и ново вкл. ел. уреди, кухненска посуда и прибори за хранене, както и постелъчен инвентар. 
 
Телевизия - Булсатком.
Ново строителство - 2014 г.
 

принтирай

Цената и всички условия по програмата са валидни при 45 плащащи пълната такса.

Share

Коментари