ЧЕСТИТА И ВЕСЕЛА НОВАТА 2021 ГОДИНА!

Зима 2021 4 дни / 3 нощувки
445 лв

НОВА ГОДИНА В КОЛАРОВО -  Хотел Света Неделя ***
4 дни /3 нощувки със закуски, 2 обяда, 3 вечери, като едната от тях е празнична новогодишна вечеря/
1 ден /30.12.2020/ Отпътуване в 10:00 часа от Руски паметник /МВР болница/. Пътуване по маршрут: СОФИЯ– САНДАНСКИ– КОЛАРОВО. Разходка и свободно време за обяд в гр.Сандански. Пристигане в Хотелски комплекс Света Неделя***, който се намира в с. Коларово. Разположен е във вековните кестенови гори на планина Беласица, където се намира Природен парк Беласица. Част от парка са резерват Конгура, живописни еко пътеки и множество водопади. От хотела се открива спираща дъха гледка към планина Огражден, Пирин планина и Петрич. През територията на комплекса минава река Дебрало, образувайки красиви вирове и водопади. В близост се намира църквата Св. Великомъченица Неделя. Хотелът разполага със стаи с по две и три легла, телевизор, собствен санитарен възел, хладилник, бюро за работа, безплатна кабелна телевизия и интернет достъп. Стаите са с първокласно обзавеждане, дървени мебели, декоративни елементи в меки и приятни цветове. Свободно време. Вечеря на блок маса / без напитки / и жива музика, много танци, с ДУЕТ ПЕРФЕКТ / НАДЯ ВАЛЕНТИНОВА /поп, рок и джаз/ и КРИСИ ГОЦЕВА /български и балкански фолклор/. Нощувка.

2 ден /31.12.2020/
Закуска на блок маса. В 10:00ч. отпътуване за местността Рупите-свято място, скътано в пазвата на единствения съществувал някога в България вулкан - Кожух. Навсякъде из кратера извират множество горещи минерални извори с високо съдържание на сяра, подходящи както за провеждане на лечебни процедури, така и за отглеждане на зелени водорасли в образувалите се поточета. Мястото е прочуто със своята естествена концентрация на космическа енергия – причина, заради която прочутата българска пророчица Ванга избра последният й дом да бъде тук, а така също и да бъде място за съградения от нея храм „Света Петка”, привличащ поклонници от цяла България. Завръщане в хотела. Обяд на блок маса. Следобедна почивка. Новогодишна вечеря в ресторанта на Хотелски комплекс Света Неделя*** с богато меню, жива музика, много танци, с ДУЕТ ПЕРФЕКТ / НАДЯ ВАЛЕНТИНОВА /поп, рок и джаз/ и КРИСИ ГОЦЕВА /български и балкански фолклор/. Новогодишна томбола с много награди – изненади.
 ЧЕСТИТА НОВАТА 2021 ГОДИНА! Нощувка. 

3 ден /1.01.2021/ 
Късна закуска на блок маса. Свободно време за разходка и чаша ароматно кафе в центъра на Коларово. Обяд на блок маса. Следобедна почивка. Свободно време.  Вечеря на блок маса / без напитки /  с жива музика, много танци, с ДУЕТ ПЕРФЕКТ / НАДЯ ВАЛЕНТИНОВА /поп, рок и джаз/ и КРИСИ ГОЦЕВА /български и балкански фолклор/. Викторина с много награди. Нощувка.

4 ден /2.01.2021/
Закуска на блок маса. Свободно време. Отпътуване за София в 11:00ч.  Свободно време за обяд в гр. Благоевград. В 14:30ч. отпътуване за София. Пристигане около 16:00 часа.
 
Цената включва:
- транспорт с лицензиран автобус;
- 3 нощувки със закуски на блок маса в ресторанта на Хотелски комплекс Света Неделя***
- 2 обяда на блок маса в  ресторанта на Хотелски комплекс Света Неделя***
- 2 вечери на блок маса / без напитки / в ресторанта на Хотелски комплекс Света Неделя с жива музика с ДУЕТ ПЕРФЕКТ / НАДЯ ВАЛЕНТИНОВА /поп, рок и джаз/ и КРИСИ ГОЦЕВА /български и балкански фолклор/ и много танци
- 1 празнична новогодишна вечеря с жива музика с ДУЕТ ПЕРФЕКТ / НАДЯ ВАЛЕНТИНОВА /поп, рок и джаз/ и КРИСИ ГОЦЕВА /български и балкански фолклор/,  много танци, изненади в ресторанта на Хотелски комплекс Света Неделя с перфектна кухня и отлично сервизно обслужване;
- новогодишна томбола с много награди - изненади;
- викторина с много награди;
- курортна такса;
- паркинги за автобуса;
- медицинска застраховка;
- туристическа програма по определения маршрут;
Цената не включва:
- разходи от личен характер
- входни такси
Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка "Отмяна на пътуване", покриваща загубите в случай, че са възпрепятствани да пътуват. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на подписване на договора за организирано пътуване. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.

Доплащане: ползване на единична стая – 230 лева 

Допълнителни условия: Дете до 3.99 г. на допълнително легло в двойна стая с двама възрастни – безплатно; Дете от 4 до 6.99 г. на допълнително легло в двойна стая – 50% от цената на възрастен; Дете от 7 до 11.99 г. на допълнително легло в двойна стая – 70% от цената на възрастен;  Дете над 12 г. - на цената на възрастен;  

Капаро – 250 лв. до 20.10.2020г.
Окончателно плащане до 30 ноември 2020г. 
Местата са ограничени!
ПОДАРИ СИ ЕДНА НЕЗАБРАВИМА НОВА ГОДИНА!

Цената е калкулирана при минимум 40 записани туристи. Потвърждение на екскурзията – 7 дни преди тръгване.

принтирай

Цената и всички условия по програмата са валидни при 45 плащащи пълната такса.

Share

Коментари