ЛЯТО 2020г. САМО ЗА 55+ ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ – ХОТЕЛ „ДИАНА“

9 дни / 8 нощувки
296 лв

Хотел „ДИАНА” се намира в КК „Златни Пясъци”, на 300м. от плажа,сред много зеленина. Комплексът разполага с: 147 двойни стаи обурудвани с TV , интернет(WiFi).Всяка стая има самостоятелен санитарен възел и тераса.Ресторант със 150 места на закрито и тераса към него. Голям басейн с бар.Зона за анимация. Просторен паркинг за автобуси и автомобили. Компютърна зала, електронни игри, интернет. Храненето е в ресторанта на хотела - закуска, обяд и вечеря се извършват на шведска маса. Сок, вода и топли напитки се предлагат без  ограничения по време на храненията.
СМЯНАТА  ЗАПОЧВА  ОТ:    1 септември 2020г.
ЦЕНА на човек настанен в двойна или тройна стая:      296лв.

 Цената включва:
- 9 дни / 8 пълни пансиона /  в хотел „ДИАНА“ – ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ
- закуска, обяд, вечеря – изхранване на  блок - маса с право на избор от топлата и студена кухня в ресторанта на хотел „Диана“
- сок, вода и топли напитки без  ограничения по време на храненията в ресторанта на хотел „Диана“
- анимация
- всяка вечер от 20:30ч. се провеждат тематични вечери и дискотеки около басейна с гост - певица НАДЯ  ВАЛЕНТИНОВА /поп, рок и джаз, български, гръцки и сръбски фолклор, руска вечер/
- компютърна зала, интернет
- медицинска застраховка
- курортна такса, ДДС
- спасител на басейна
- ползване на басейн с шезлонги  и чадъри в двора на хотела 
- денонощна охрана на комплекса
- водач от фирмата
ЦЕНАТА ЗА ПРИДРУЖИТЕЛИ НА ВЪЗРАСТ под 55+ е:    440лв.
ЦЕНАТА ЗА ДЕЦА НА ВЪЗРАСТ от 4г. до 16г. е:    360лв.
ДОПЛАЩАНЕ ЗА ЕДИНИЧНА СТАЯ:  150лв.

Цената не включва транспорт!
Пътуването може да бъде с влак и автобус, с автобус по линията София – Златни Пясъци и обратно, със собствен превоз или при набрана група от 40 плащащи цената за автобус е 75лв. в двете посоки. Тръгване на 1 септември 2020г. в 07:00ч. от входа на МВР болница – Руски паметник. 
КАПАРО ДО 15 ЮНИ 2020г. -  150лв.
Цената не включва допълнителни екскурзии
Цената не включва входните такси на посещаваните обекти

1.На 3 септември 2020г. от 14:00ч. до 19:00ч. ще се проведе екскурзия  с екскурзовод до Балчик и Аладжа манастир. Посещение на „Двореца” в гр. Балчик– бившата лятна резиденция на румънската кралица Мария. През отминалия век година 1924-та, кралицата на Румъния – Мария Александрина Виктория де Единбург се влюбва от пръв поглед в малкото късче българска земя, разположена на брега на Черно море. На това място, в уединение и покой, кралицата прекарала най-хубавите си мигове. Вековните дървета, полските цветя, ручеите и птиците, дори заглъхналите стари воденици и пресъхналите каменни чешми омагьосали първата дама на Румъния и тя пожелала след нейната смърт, сърцето и да остане завинаги тук. Посещение на Ботаническата градина в гр. Балчик. Колекцията от растителни видове, донесени от цял свят, е разположена на площ от 16 акра. Общият брой на растителните видове, отглеждани в градината, надхвърля 2 500 броя. Те принадлежат към 85 семейства и 800 рода и разкриват невероятно разнообразие от видове и форми. Колекцията от палми включва 33 вида, някои от които на повече от 50 години. Една от най-големите атракции е колекцията от гигантски кактуси, растящи на открито от април до октомври. Тя е втората по големина в Европа след тази в Монако.  Посещение на Аладжа манастир в природен парк „Златни пясъци”. Aладжа манастир е най-известният скален манастир по Българското Черноморие, една от многобройните скални монашески обители, съществували през ХIII - ХIV век. Аладжа манастир е сред малкото скални обители , където отчетливо се разграничават основните помещения - манастирски храм, параклис, църква за заупокойни молитви, крипта (гробница), кухня, трапезария, монашески килии и стопански помещения. - ЦЕНА: 15лв.само за транспорт.

2.На 5 септември 2020г. от 13:30ч. до 19:00ч. ще се проведе екскурзия с екскурзовод до устието на река Камчия, най-голямата българска река, вливаща се директно в Черно море. По долното течение на реката, на южния бряг, се намира най-голямата вековна крайречна гора в България, наречена Лонгоз, обявена за природен биосферен резерват от 1977 г, защитен от Юнеско, за да се запази първичния й естествен вид. Възможност за разходка с лодка по реката и похапване в рибните ресторантчета около поречието . Посещение на  Авиокосмически център с планетариум .  ЦЕНА: 15лв. само за транспорт.

3.На 7 септември 2020г. от  09:00ч. до 19:00ч. ще се проведе екскурзия с екскурзовод и суха храна за обяд до Исторически парк - най-големият исторически парк в света. Исторически парк е проект за представяне на уникални културно-исторически ценности от световна значимост. Блясъкът и величието на отминали общества и цивилизации, събрани на едно място по достъпен за посетителите начин. Съчетание на знанието и културата, на полезното с приятното, на учението с отдиха. Проектът е замислен като мащабен комплекс, предлагащ своеобразно пътуване назад във времето – от няколко хиляди години преди новата ера до средните векове – през епохите на Неолита, Халколита, Траки, Рим, Прабългари и Славяни, Първо Българско Царство и Второ Българско Царство. Археологическите проучвания разкриват огромното богатство на древните култури по нашите земи. Това наследство, което отразява хилядолетната човешка еволюция, връща на страната ни заслужена роля в световната история и гарантира възможност за запазването на тясната връзка между античното и модерното, между археологията и новия свят. Есенцията на всичко това ще бъде достъпна за посетителите да се потопят в качествено ново преживяване в свят на познание и развлечения, където всеки ще се чувства едновременно като сценарист и актьор във филм с исторически сюжет. ЦЕНА: 25лв. само за транспорт.
Цената и всички условия по програмата са валидни само при набрана група от 30 плащащи пълната такса.                                

принтирай

Цената и всички условия по програмата са валидни при 45 плащащи пълната такса.

Share

Коментари