ВЪЛНУВАЩИ МИГОВЕ НА о-в КОРФУ – 6,7,8 и 9 юни 2019г. СОФИЯ- ИГУМЕНИЦА-О-В КОРФУ-СОФИЯ

4 дни / 3 нощувки
368 лв

І Ден – Отпътуване от Руски паметник / МВР болница / гр. София 05:00ч. Преминаване на граничните пунктове Кулата-Промахон. Пристигане в пристанищния град Игуменица - трансфер  с ферибот (около 1час). Настаняване в хотел. Свободно време за плаж и почивка. Вечеря. Нощувка. 
ІІ Ден - Закуска. По желание- Панорамна обиколка на Корфу /Автобусна и пешеходна-  Двореца Ахилион /XIX в./ - място на разкоша и легендата, построен от Императрица Елизабет, известна като Сиси. Полуостров Канони ,Мишия отсров .Продължаване за град Корфу /Керкира/. Обиколката на града започва от най - големия площад Еспланада - сърцето на града. Тук се намира и галерията от арки Листон с многобройните кафенета и ресторанти, Старата Крепост, портата Свети Георги, църквата Свети Спиридон, закрилник на острова. По – желание разходка с корабче с прозрачно дъно „Калипсо стар” / потвърждава се до 10 дни преди отпътуване / ви предлага екзотично пътуване със специално конструирано корабче, чието прозрачно дъно ви позволява да изследвате и да се насладите на вълнуващия и завладяващ свят на морското дъно. С голямото си разнообразие и красота, подводния свят ще ви удиви. Ще видите близкия остров Видо , ще се насладите на невероятната гледка към стария град на Керкира по море ,ще минете в близост до Старата крепост до невероятният залив Гарица.. Свободно време за разходка из най - стария квартал Кампиело в сърцето на Корфу. Завръщане в хотела. Вечеря. По желание - Нощна разходка в Керкира. Нощувка. 
III Ден- Закуска. Екскурзия до Палеокастрица /* По желание срещу доплащане с възможност за плаж в най- известните и красиви заливи на острова /, един от най - известните курорти на острова, разположен на северозападното крайбрежие. Посещение на манастира Палеокастрица, посветен на Богородица, която според легендата с чудо спасила светата обител, вкаменявайки нападателите - пирати и техните кораби.Свободно време за раходка из околността или разходка с лодка до пещерите в Палеокастрица, най-известната от които е Синьото око. Продължаваме за Сидари – считано за едно от най - пленителните места на острова, известно със своите пясъчни плажове и уникално със своя пясъчен канал образуван от морските води " Канала на любовта". Свободно време . Завръщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
   IV Ден -Закуска. Отпътуване за България. Трансфер с ферибот до Игуменица. Пристигане в София вечерта.
       
Цената включва:                                                      
_  транспорт с автобус лицензиран за международен превоз
_  3 нощувки със закуски и вечери в хотел  на остров Корфу /закуските са на блок маса, а вечерите са на сет меню /
_ екскурзоводско обслужване по целия маршрут
_  фериботни такси и билети
_ медицинска застраховка

Цената не включва:
- Обзорна Екскурзия на Корфу  с включена входна такса за двореца Ахилио - 16 евро
- Eкскурзия до Палеокастрица  и Сидари  – 20 евро / 39 лв/
- Разходка с лодка в пещерите на Палеокастрица -  10 евро / 19 лв /
- Корабчето “Калипсо стар” - възрастен - 15 евро / 29 лв/; дете до 12 г. - 11 евро /21лв/
- Такса пребиваване в Гърция – 1.5 евро на ден на стая / заплаща се задължително на рецепция или на екскурзовода по време на пътуването /                                                        
 застраховка „Отмяна на пътуване”
 Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка "Отмяна на пътуване", покриваща загубите в случай, че са възпрепятствани да пътуват. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на сключване на договора за организирано пътуване. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.
Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията-40 туристи.
Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи-3 дни преди датата на отпътуване!
Общи данни за паспортен и визов режим:   лична карта/ задграничен паспорт с 6 – месечна валидност към датата на отпътуване; няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.
Деца под 18 години, пътуващи без родители или с един родител  трябва да представят копие и  оригинал на нотариално заверена декларация--съгласие за пътуване от родителиите!

принтирай

Цената и всички условия по програмата са валидни при 45 плащащи пълната такса.

Share

Коментари