НОВА ГОДИНА В СЪРБИЯ НА БРЕГА НА КРАСИВОТО ВЛАСИНСКО ЕЗЕРО

Зима 2024 4 дни / 3 нощувки
360 лв

Вила „ВЛАСИНА“**  - бившата резиденция на Тито
4 дни /3 нощувки със закуски, 3 обяда, 3 вечери, като едната от тях е празнична новогодишна вечеря/
София - Трън – Власина – Власинско езеро – Сурдулица - Клисура – София 
1 ден/31.12.2014/ Отпътуване  в 09:00 часа от Руски паметник /пощата/ по маршрут София - Перник – Трън. Почивка и  разходка в град Трън. Преминаване на ГКПП Стрезимировци. Към 13:30ч. пристигане на  прекрасното изкуствено Власинско езеро, изградено на мястото на Власинското блато. Езерото е с площ 16 кв. км, разположено е на 1211 надморска височина. Това го прави най-високото и най-голямото изкуствено езеро в Сърбия. Създадено е в периода 1947 - 1951 г и в него може да се наблюдават редки защитени птици-патици, корморани и др.  В езерото са разположени два постоянни острова и няколко "плаващи" острова - най-известният от тях е Моби-дик. "Плаващите" острови плават само, когато водните нива се увеличават. През по-голяма част от времето са "закотвени" близо до бреговете.  Настаняване във вила „ВЛАСИНА“**. Обяд. Свободно време. Новогодишна вечеря в ресторанта на „Власина” с богато меню, жива музика, много танци, изненади и неограничено количество алкохол и безалкохолни напитки. ЧЕСТИТА НОВАТА 2015 ГОДИНА! Нощувка
2 ден /01.01.2015/ Късна закуска. Свободно време. Възможност за ски и спускане с шейни. Разходка в красивата брезова гора покрай езерото. Обяд. Свободно време. Вечеря с жива музика, много танци, без включени напитки. Нощувка.
3 ден /02.01.2015/ Закуска. В 10:30ч тръгване за Сурдулица / по желание/. Свободно време за разходка из Сурдулица и запознаване със забележителностите на града и пазаруване. За първи път Сурдулица е спомената през 13 век. По време на османското владичество градът е населен предимно с българи  и през 19 век е включен в пределите на Българската екзархия. На Цариградска конференция Сурдулица е включена в Западната автономна българска област, а по-късно и в пределите на Санстефанска България. Градът е присъединен към Кралство Сърбия с Берлинския договор. През времето на Първата световна война (1915-1918) и Втората световна война (1941-1944), Сурдулица и цялото Поморавие отново са присъединени към Царство България. Българските войски и цивилен персонал се изтеглят от града през септември-октомври 1944 г. След края на войната, вече в рамките на социалистическа Югославия, градът бързо се разраства и индустриализира, но запазва и красивата си природа. Обяд. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
4 ден /03.01.2015/ Закуска. Свободно време. Отпътуване за София в 11:00ч. Спирка за пазар в Клисура. Пристигане в София около 15:30 часа.
Цената включва:
-       транспорт с лицензиран автобус;
-3 нощувки със закуски в  ресторанта на вила „ВЛАСИНА“**;
-3 обяда и 2 вечери в ресторанта на вила „ВЛАСИНА“**;
-1 празнична новогодишна вечеря с жива музика, много танци, изненади, богато меню и неограничено количество качествени  алкохолни и безалкохолни напитки в ресторанта на вила „ВЛАСИНА“**- перфектна кухня и отлично сервизно обслужване;
-новогодишна томбола с много награди - изненади
-екскурзоводско обслужване по целия маршрут;
-курортни такси;
-пътни такси и паркинги;
-медицинска застраховка с лимит на отговорност 5000 евро;
-туристическа програма в Трън, Сурдулица, Клисура и Власинското езеро;
Цената не включва:
-разходи от личен характер
-екскурзия до Сурдулица при група от минимум 25 туристи  – 10лв.
Доплащане: ползване на единична стая – 180 лева 
Полезна информация:
За пътуването е нужен валиден документ за самоличност. За непълнолетни, пътуващи с един родител се изисква декларация от другия родител, заверена нотариално.
Цената е калкулирана при минимум 40 записани туристи. Потвърждение на екскурзията – 7 дни преди тръгване.
Капаро - 30% от цената до 20.10.2014г. 
Окончателно плащане до 10 декември 2014г. 
Местата са ограничени!
ПОДАРИ СИ ЕДНА НЕЗАБРАВИМА НОВА ГОДИНА!

принтирай

Цената и всички условия по програмата са валидни при 45 плащащи пълната такса.

Share

Коментари