ТРИДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ – РУМЪНИЯ 29, 30 и 31 май 2020г. ЗАМЪКЪТ НА ДРАКУЛА – СИНАЯ – БРАН – БРАШОВ - БУКУРЕЩ

Лято 2020 3 дни / 2 нощувки
256 лв

1 ден  Тръгване от София в 05.00 ч. от Руски паметник / входа на МВР  болница / през Русе и Дунав мост. Продължаване към планинския курорт Синая. Разглеждане на Кралския замък в Пелеш и манастира от ХVI век “Свети Михаил Кантакузин“.  Продължаване за  Брашов – наричан румънския Залцбург. Настаняване в хотел. Свободно време. Нощувка.
2 ден  Закуска.  Отпътуване  за гр. Бран и разглеждане на замъка на Граф Дракула – Граф Влад Цепеш, построен в периода между 1377 и 1382 год. върху скала висока 60 метра. Връщане в Брашов. Разходка из града с разглеждане на Черната черква от 1383 год. – най–голямата готическа катедрала в Източна Европа, общинския площад със сградата на общината, старото кметство и др. Свободно време. Нощувка.
3 ден  Закуска. Отпътуване за  Букурещ. Автобусна обиколка на града с разглеждане на: Площада на Революцията, площада на победата, Българската църква “Св. Илия“, църквата “Св.Св. Константин и Елена“ – с мощите на Свети Димитър Басарбовски, Националната Военна Академия, Парламента, Националната банка, Триумфалната арка и др. Спирка в  столицата  за  разглеждане  по желание  на музея на Румънското  село.  Потегляне за България. Пристигане в София късно вечерта.

Цената включва:
-- Транспорт  с  лицензиран  автобус 
-- 2 нощувки  с  2   закуски   в хотел 2 / 3  звезди  в  Брашов
-- Туристическа програма по целия маршрут
-- Екскурзовод през цялото  време  на  пътуването
-- медицинска застраховка „Пътуване в чужбина” с покритие 5000 евро
-- Всички гранични, магистрални  такси и паркинги.
-- Eкскурзия до замъка на Дракула в Бран; туристическа програма в Брашов; екскурзия до Синая и замъка „Пелеш“; панорамна обиколка на Букурещ с екскурзовод;
-- Водач от фирмата
 
Цената  не включва:
-- Входните  такси  за  посещаваните  обекти:
-- Кралския  замък – 30  леи;
-- Замъка на  Дракула – 40 леи;
-- Музея на селото в  Букурещ  – 20 леи;
-- Черната църква в Брашов – 8 леи;
-- Вход за Манастира в Синая – 5 леи
-- доплащане за единична стая 80 лв.;
-  Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка "Отмяна на пътуване", покриваща загубите в случай, че са възпрепятствани да пътуват. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на подписване на договора за организирано пътуване. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.
Цената и всички условия по програмата са валидни само при набрана група от 40 плащащи пълната такса.
КАПАРО 100лв. до 6 април 2020г.

принтирай

Цената и всички условия по програмата са валидни при 45 плащащи пълната такса.

Share

Коментари