13 и 14 октомври 2018г. София - Велико Търново – Свещари - Сборяново - Демир Баба теке – София

2 дни / 1 нощувка
145 лв

1 ден: Тръгване от София в 7.30 ч. от пл.“Руски паметник“ – входа на МВР- болница. Туристическа разходка във Велико Търново. Градът който два пъти е бил столица на България – по време на второто Българско царство и след Освобождението от Османско иго. Посещение на крепостта „Царевец”, музея на „Восъчните фигури”. Ще се разходим и по калдъръмените улички на Самоводската чаршия, отрупана с множество дюкянчета и работилнички на различни майстори. Възможност за закупуване на различни продукти и сувенири. Свободно време за обяд.Отпътуване за Сборяново. Настаняване в хижа „АХИНОРА“. Свободно време.Вечеря с жива музика. Нощувка. 
2 ден: Закуска. Заминаване за историко-археологическия резерват Сборяново – уникален комплекс, състоящ се от селища, светилища и некрополи от дълбока древност. Посещение на тракийската гробница край с.Свещари (1-ва четвърт на 3-ти век пр.Хр.) в списъка на световното културно наследство на ЮНЕСКО, и култовия комплекс  Демир Баба теке.Свободно време за обяд. Заминаване за София в 14:30ч.Пристигане късно вечерта. 

В цената са включени:
 
1 нощувка със закуска и вечеря в Сборяново - хижа „АХИНОРА“
вечерята е празнична с DJ и  гост - певици НАДЯ  ВАЛЕНТИНОВА /поп, рок и джаз / и КРИСИ ГОЦЕВА  /български, гръцки  и сръбски фолклор/
транспорт с лицензиран автобус / микробус 
екскурзовод по време на цялото пътуване; 
беседи на местни екскурзоводи
 медицинска  застраховка 
пътни такси и паркинги
туристическа такса
цената е с включен 20 % ДДС. Фактура с ДДС
курортна такса
водач от фирмата
туристическа разходка във Велико Търново с екскурзовод

В цената не са включени:
 входните такси на музеите.
 доплащане за единична стая 20 лв.;
-  Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка "Отмяна на пътуване", покриваща загубите в случай, че са възпрепятствани да пътуват. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на подписване на договора за организирано пътуване. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.
Цената и всички условия по програмата са валидни само при набрана група от 40 плащащи пълната такса.

принтирай

Цената и всички условия по програмата са валидни при 45 плащащи пълната такса.

Share

Коментари