ДВУДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ - 21, 22 юли 2018г. София – Гоце Делчев - Ковачевица - Лещен – София

2 дни / 1 нощувка
89 лв

1 ден:  Тръгване в 08:00 ч. от София / площад „Руски паметник“ – входа на МВР болница /.Пътува се в посока Хаджидимовски манастир "Св. Великомъченик Георги Победоносец". Свободно време за обяд. Пристигане в гр.Гоце Делчев. Свободно време.  Нощувка в хотел „Неврокоп“. 
2 ден:  Закуска.  В 08:30ч. отпътуване за Ковачевица, запазило автентичния си вид от 18-19 в. и е едно от най-известните и красиви български села. Къщите са почти изцяло изградени от камък, включително и покривите, като само при най-високите последният етаж е от дърво. Разглеждане на село Лещен – старинно селище със запазени стари български къщи. Разходка в селото и свободно време за обяд. Една от основните атракции на селото, наред с църквата, частната галерия и гостоприемната кръчма, където приготвят чудно вкусно сладко от боровинки, е глинената къща, позната сред гостите като „Къщата на Флинстоун”. Заради автентичния си облик, Ковачевица – „Българският Холивуд” и Лещен често се превръщат в декор на български филми, сред тях „Мера според мера” и „Мъжки времена”. Днес редица личности от българския културен елит притежават къщи в региона и намират спокойствие там, където „времето е спряло”. В 14:00ч.отпътуване към София. Пристигане вечерта. 

Цената включва: 
транспорт  с лицензиран автобус
нощувка със закуска в хотел „Неврокоп“ в Гоце Делчев 
посещение на Хаджидимовски манастир "Св. Великомъченик Георги Победоносец"
посещение на Ковачевица
посещение на Лещен
екскурзоводско обслужване по маршрута
медицинска застраховка
паркинги за автобуса
Цената не включва: 
входни такси на посещаваните обекти
разходи от личен характер
доплащане за единична стая - 20 лв.
Лица над 80 години не се застраховат и ТО не носи отговорност при настъпване на застрахователно събитие.
Препоръчва се сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т. 14 от ЗТ за покриванене на невъзстановимите от туроператора разходи, извършени във връзка с предстоящото пътуване, което е анулирано поради непреодолими обстоятелства като злополука, заболяване, смърт, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др.

принтирай

Цената и всички условия по програмата са валидни при 45 плащащи пълната такса.

Share

Коментари