ГЪРЦИЯ 28,29 и 30 април 2018г. СОФИЯ-СОЛУН-КАТЕРИНИ ПАРАЛИЯ-МЕТЕОРА–СОФИЯ

Пролет 2018 3 дни / 2 нощувки
255 лв

1 ден  Тръгване 06:00ч. от гр. София – РУСКИ ПАМЕТНИК / входа на МВР болница /. Преминаване на КПП. Спирка за кафе-пауза на всеки 2 часа. Пристигане в Солун около 12:00ч. Панорамна автобусна обиколка на града- Бялата Венецианска кула /XV в./ - символът на града, разположена на площад “Никис”, паметника на Александър Велики, Арката на Галер, построена през 305 г. в чест на победата на император Галер Максимилиан над персите, ротондата „Св.Георги”,  църквата на Светеца - патрон на града Свети Димитър, издигната върху гроба му /V в./, новата част с международния панаирен център, площад “Аристотелис”. Свободно време за разходка по търговските улици Цимиски, Егнатиа и Агиу Димитриу. Пристигане в Катерини Паралия около 15:00ч. Настаняване в хотел. Свободно време. Вечеря в 20:00ч..с DJ, жива музика, много танци, гост – певица  НАДЯ  ВАЛЕНТИНОВА /поп, рок и джаз, гръцки, сръбски и български фолклор /. Нощувка. 

2 ден
Закуска. В 08:00ч заминаване на еднодневна екскурзия до мистичните “небесни” манастири Метеора, построени върху величествените скали край Каламбака. Разглеждане на Великия Метеор. Отпътуване за магазин за златна и сребърна бижутерия и ръчно изработени икони в Каламбака.  На връщане за Катерини Паралия – посещение на изворите на Афродита и параклиса на Св. Параскева – разположен  сред живописна местност, място на поклонение и изцеление за съвременните гърци. Пристигане в Паралия около 18:00ч. Вечеря в 20:30ч. с DJ. Нощувка. 

3 ден
Закуска. Свободно време. Отпътуване за България в 13:00ч.. Пристигане в София вечерта – около 21:00 часа. 
 
ЦЕНАТA  ВКЛЮЧВА:
- Транспорт с лицензиран автобус;
- Две нощувки, две закуски в хотел***– в Катерини Паралия;
- Две вечери в хотела;
- DJ, жива музика, много танци, гост – певица  НАДЯ  ВАЛЕНТИНОВА /поп, рок и джаз, гръцки, сръбски и български фолклор /
- Екскурзоводско обслужване през цялото време на пътуването;
- Водач от фирмата;
- Екскурзия до Метеора;
- Туристическа програма в Солун;
- Медицинска застраховка;
- Гранични, магистрални такси и паркинги.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
- Входни такси за посещаваните обекти по туристическата програма – 6€;
- Разходи от личен характер;
- Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка "Отмяна на пътуване", покриваща загубите в случай, че са възпрепятствани да пътуват. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на подписване на договора за организирано пътуване. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.

Цената и всички условия по програмата са валидни при набрана група от 40 плащащи пълната такса.

принтирай

Цената и всички условия по програмата са валидни при 45 плащащи пълната такса.

Share

Коментари