ЧЕСТИТА И ВЕСЕЛА НОВАТА 2018 ГОДИНА!

Зима 2018 3 дни / 2 нощувки
333 лв

НОВА ГОДИНА В  ГЪРЦИЯ 
3 дни / 2 нощувки със закуски и една празнична новогодишна вечеря с музика /


1 ден/30.12.2017/ Отпътуване  от София в 07:45 часа от стадион Васил Левски, в 8 часа от Руски паметник /МВР болница/. Преминаване на граничния пункт Кулата-Промахон. Пристигане в Драма, която е столица на един от най-интересните окръзи в Гърция. Спирка за снимки на изворите на река  Варвара.  Бистрите извори на река Агиа Варвара образуват красив парк в сърцето на Драма, който е един от 60-те най-добри природни паркове в Европа в рамките на програмата „Култура 2000”. Изворите са разпръснати по различни точки на парка и водата оформя малки езера и водопади под сянката на многовековни  чинари. Посещение на Коледния град Онируполи: Преживейте един незабравим ден в Онируполи!  Украса, кокетни и приказни малки къщички, музика и ...  толкова новогодишно настроение.....Шоу,, танци, песни, театрални постановки, изложби, изненади за децата, различни интерактивни дейности. Свободно време за разходка, шопинг и обяд в Коледното градче Онируполи.
В 16:30ч.настаняване в хотел „Achilio Hotel“****в Калабаки. Свободно време. Вечерта по желание отпътуване с автобуса за  организирано посещение на таверна за вечеря. Нощувка.

2 ден /31.12.2017/ Закуска. В 10:00ч. туристическа програма в околностите на Драма. Отпътуване за Филипи – място, смайващо с археологическите си находки от древногръцката, римската и византийската епоха. Тук апостол Павел основава първата християнска църква в Европа и покръства първата християнка на име Лидия. Отпътуване за Кавала. Пешеходна обиколка на старата част на града - Акведукта, Къщата на Мехмет Али, Църквата Панагия, Крепостта, от която се открива чудесна панорама и други. Свободно време. Завръщане в хотела. Новогодишна вечеря в ресторанта на хотел „Achilio Hotel“ от 21:00ч. с жива музика, много танци, с DJ и  гост - певици НАДЯ  ВАЛЕНТИНОВА /поп, рок и джаз / и  КРИСИ ГОЦЕВА  /български  и балкански фолклор/,  с включени напитки / 1вода, 2 безалкохолни напитки , 50мл ракия, ½ бутилка вино, 1 чаша шампанско /. ЧЕСТИТА НОВАТА 2018 ГОДИНА! Нощувка.

3 ден /01.01.2018/  Късна закуска. Свободно време. Отпътуване в 11:00ч. за Керкини, познато още като Бутковското езеро. Разположено между планините Беласица (Керкини) и Круша, в северната част на Серското поле, езерото Керкини е рядък пример за това, как човешката намеса чрез създаването на изкуствена водна бариера, преразпределя баланса в екосистемата и извлича многобройни стопански ползи за района. Езерото Керкини е важен биосферен резерват, днес обявен за един от националните паркове в Гърция. Известно е със значителното разнообразие на флората и фауната. В района са регистрирани над 300 вида птици, голям брой от които са редки или застрашени от изчезване видове. Най-ярките представители на птичия свят в езерото Керкини са фламингото, пеликаните и кормораните. Около 16:00 отпътуване за България. Пристигане в София след 19:00ч. 
Цена на човек в двойна/тройна стая - 333 лева
Цената включва:
- транспорт с лицензиран автобус;
- 2 нощувки в хотел „Achilio Hotel“****  http://www.achilliohotel.com
- 2 закуски в  ресторанта на  „Achilio Hotel“****;
- 1 празнична новогодишна вечеря с жива музика, много танци, изненади, богато меню в ресторанта на „Achilio Hotel“ с  гост - певици НАДЯ  ВАЛЕНТИНОВА /поп, рок и джаз / и  КРИСИ ГОЦЕВА  /български  и балкански фолклор/, с включени напитки  / 1вода, 2 безалкохолни напитки, 50мл ракия, ½ бутилка вино, 1 чаша шампанско/;
- екскурзоводско обслужване по целия маршрут;
- курортни такси;
- пътни такси и паркинги;
- посещение на Коледното градче Онируполи в Драма;
- посещение на баптистерията на Лидия;
- посещение на древното селище Филипи;
- пешеходна туристическа обиколка на стария град в Кавала;
- посещение на Керкини;
- медицинска застраховка с лимит на отговорност 5000 евро;
- туристическа програма по определения маршрут;
Цената не включва:
- разходи от личен характер
- входни такси в посещаваните обекти
- вечеря в таверна първата вечер
- застраховка „Отмяна на пътуване”
- Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка "Отмяна на пътуване", покриваща загубите в случай, че са възпрепятствани да пътуват. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на подписване на договора за организирано пътуване. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.
Доплащане: ползване на единична стая + 100 лева 
Полезна информация:
За пътуването е нужен валиден документ за самоличност. За непълнолетни, пътуващи с един родител се изисква декларация от другия родител, заверена нотариално.
Цената е калкулирана при минимум 40 записани туристи. Потвърждение на екскурзията – 7 дни преди тръгване.
Капаро - 50% от цената до 10.11. 2017г. 
Окончателно плащане до 10 декември 2017г. 
Местата са ограничени!
ПОДАРИ СИ ЕДНА НЕЗАБРАВИМА НОВА ГОДИНА!

принтирай

Цената и всички условия по програмата са валидни при 45 плащащи пълната такса.

Share

Коментари